inchirieri utilaje terragaz
iso terragaz        
HOMEDESPRE NOIAUTORIZATIIPROIECTE REALIZATEPORTOFOLIUCARIERECONTACT

12 ani de experienta

Dispunem de experienta necesara derularii oricaror proiecte de constructii civile sau industriale, indiferent de complexitatea lor.

Tehnologii moderne

Construim cu tehnici de lucru moderne, aliniate la standardele de calitate cele mai ridicate.

Utilaje performante

Ne bazam intreaga activitate pe utilaje de lucru performante, moderne, care optimizeaza procesele si timpii de lucru.

Autorizatii si atestari

Management integrat Calitate/Mediu/ Securitate si Sanatate in Munca conform standardelor ISO, ISCIR, ANRGN.
 

Constructii civile si industriale

Principalul segment al activitatii noastre este reprezentat de constructiile civile si industriale. In cadrul acestui domeniu, Terra Gaz a dezvoltat o serie de proiecte de cladiri civile, constructii industriale etc. Pentru a raspunde cu succes tuturor cerintelor, societatea noastra dispune de toate resursele necesare.

Productie tamplarie PVC si aluminiu

Complementar activitatii de constructii, firma noastra desfasoara operatiuni de productie si montaj termopan si tamplarie PVC. Suntem un jucator important pe piata productiei de tamplarie. Terra Gaz Construct va poate oferi tamplarie din PVC si aluminiu. Va invitam sa aflati mai multe detalii.
   

Producere, transport, turnare beton

Betonul reprezinta una dintre cele mai importante resurse din domeniul constructiilor. Terra Gaz Construct se ocupa de comercializare, transport si operatiuni de turnare beton, orice compozitie, la cele mai inalte standarde de calitate. Avem o experienta importanta in astfel de operatiuni, fapt ce garanteaza succesul oricarei lucrari.

Inchirieri utilaje

Un loc important in constructii este rezervat utilajelor profesionale. Societatea noastra va poate pune la dispozitie o gama larga de unelte si utilaje performante. Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati.
   

Instalatii electrice

Instalatii electrice de forta si iluminat exterior in incinta, Bransamente electrice de joasa tensiune, Retele electrice de medie tensiune, Posturi de transformare

Instalatii termice, climatizare, sanitare

Instalatii montaj centrale termice (autorizatie (PTA1, PTC9),Cazane de apa calda,Cazane de abur,Instalatii HVAC,Instalatii termice,Puncte termice,Instalatii sanitare
   

Excavari & Agregate

Avem o experienta vasta si in efectuarea lucrarilor de excavare cu ajutorul utilajelor speciale performante. Detinem o gama diversa de utilaje (excavatoare, buldoexcavatoare, incarcatoare etc.) cu ajutorul carora va garantam lucrari pentru orice fel de proiect constructii. Alaturi de operatiunile de excavare, societatea noastra pune la dispozita clientilor si o varietate de agregate de cea mai buna calitate.

Alte domenii

Pe langa activitatile amintite, societatea noastra desfasoara si lucrari in domeniul infrastructurii rutiere si edilitare. In randul acestor activitati se inscriu: constructii rutiere, reabilitari drumuri, lucrari de apa si canal s.a.m.d. Practic nu a existat activitate la care compania noastra sa nu raspunda cu promptitudine.
   
 
Constructii civile si industriale
Inchirieri utilaje
Producere, transport, turnare beton
Excavari & Agregate
Instalatii electrice
Instalatii termice, climatizare, sanitare
Productie tamplarie PVC si aluminiu
Informatii suplimentare
Daca doriti informatii suplimentare despre serviciile Terra Gaz Construct ne puteti apela la telefonul 031.71.71.711 sau puteti completa formularul de contact de mai jos.


Nume: *
Email: *
Telefon: *
Mesaj: *
Test spam
Clic pentru cod nou
*camp obligatoriu

  
 

Noutati

Responsabilitate sociala

Proiecte TerraGaz finalizate sau in desfasurare

Articole

Criza din constructii pe santierele din Militari

In cartierul Militari doar pe unul din cele 4 santiere se mai lucreaza si asta din cauza crizei din constructii.  La inceputul anului 2008 era... [citeste tot]

Amenzile pentru constructii ilegale majorate la 3.000 lei/mp

O sanctiune asemanatoare i se aplica si functionarului care elibereaza autorizatia de constructie ilegala. Inca de anul trecut a fost initiata o pr... [citeste tot]

Parteneri

 
 

Inchirieri utilaje

Turnare Beton

Excavari & Agregate

Contact

 
TELEFON: 031.71.71.711
FAX: 031.71.71.715
Sediul social: Oras Otopeni, Str. Ion Mihalache Nr.3, Judetul ILFOV
CUI: RO10376216 J23/41/07.01.2010
Cont: RO84 RNCB 0086 0046 7028 0001, BCR Sucursala Grivita
Cont: RO95TREZ4215069XXX005180 Trezoreria Operativa Ilfov
 
Toate drepturile rezervate TERRAGAZ CONSTRUCT