inchirieri utilaje terragaz
iso terragaz        
HOMEDESPRE NOIAUTORIZATIIPROIECTE REALIZATEPORTOFOLIUCARIERECONTACT

12 ani de experienta

Dispunem de experienta necesara derularii oricaror proiecte de constructii civile sau industriale, indiferent de complexitatea lor.

Tehnologii moderne

Construim cu tehnici de lucru moderne, aliniate la standardele de calitate cele mai ridicate.

Utilaje performante

Ne bazam intreaga activitate pe utilaje de lucru performante, moderne, care optimizeaza procesele si timpii de lucru.

Autorizatii si atestari

Management integrat Calitate/Mediu/ Securitate si Sanatate in Munca conform standardelor ISO, ISCIR, ANRGN.
 

Statii de beton ecologice

Pentru a nu avea probleme cu autoritatea de mediu din cauza emisiei de zgomot, praf si deseuri in cazul unei constructii, este nevoie sa respectati toate normele europene privind siguranta procesului de munca. Aceste norme sunt clar prevazute si se refera la protectia mediului inconjurator iar in industra betonului aceaste probleme sunt deosebit de frecvente si constroversate datorita efectelor poluante ale materialelor inerte folosite sau efectelor toxice ale unor aditivi.
Din acest motiv au luat nastere statiile de beton ecologice. Aceste statii de beton ecologice sunt in acord cu normele impuse la nivel european dar duc si la o optimizare a procesului de productie.
In acest sens, statiile de beton noi sunt prevazute cu un sistem de reciclare care permite refolosirea betonului ramas in buncarul statiei sau in betoniera, evitandu-se astfel pierderile suplimentare de beton.
In acelasi timp statiile ecologice de ultima ora trebuie obligatoriu prevazute cu un sistem circular de spalare. Atata timp cat se are in vedere o productie mare de beton trebuie sa se tina cont si de gasirea celor mai eficiente solutii de a impidica deversarea reziduurilor in natura.
Reciclarea betonului ramas dupa prima turnare poate duce la un castig mai mare in cadrul productiei finale. Statiile ecologice prevazute cu sisteme de ventilatie, spalare si un design ergonomic, se integreaza in mediul natural cu succes si permite un control eficient al productiei si realizarea unor pierderi minime benefice atat mediului inconjurator cat si productiei in sine. Statiile ecologice sunt dovada profesionalismului si respectului fata de mediul inconjurator si clientii dumneavoastra.
 
 
Constructii civile si industriale
Inchirieri utilaje
Producere, transport, turnare beton
Beton B200, Betoane B250, Betoane B300, Beton B350, Beton B400, Beton B450, Beton Pompabil, Beton stabilizat cu ciment 4, Beton stabilizat cu ciment 6, Sapa Constructii 0-3-1, Sapa Constructii 0-7-2, Realizare beton, Transport beton, Consultanta beton, Statii beton, Betonul - material de constructie, Marirea lucrabilitatii betonului, Statii de beton ecologice, Intarzierea de priza, Protejarea armaturilor, Fierarul betonist
Excavari & Agregate
Instalatii electrice
Instalatii termice, climatizare, sanitare
Productie tamplarie PVC si aluminiu
Informatii suplimentare
Daca doriti informatii suplimentare despre serviciile Terra Gaz Construct ne puteti apela la telefonul 031.71.71.711 sau puteti completa formularul de contact de mai jos.


Nume: *
Email: *
Telefon: *
Mesaj: *
Test spam
Clic pentru cod nou
*camp obligatoriu

  
 

Noutati

Responsabilitate sociala

Proiecte TerraGaz finalizate sau in desfasurare

Articole

Criza din constructii pe santierele din Militari

In cartierul Militari doar pe unul din cele 4 santiere se mai lucreaza si asta din cauza crizei din constructii.  La inceputul anului 2008 era... [citeste tot]

Amenzile pentru constructii ilegale majorate la 3.000 lei/mp

O sanctiune asemanatoare i se aplica si functionarului care elibereaza autorizatia de constructie ilegala. Inca de anul trecut a fost initiata o pr... [citeste tot]

Parteneri

 
 

Inchirieri utilaje

Turnare Beton

Excavari & Agregate

Contact

 
TELEFON: 031.71.71.711
FAX: 031.71.71.715
Sediul social: Oras Otopeni, Str. Ion Mihalache Nr.3, Judetul ILFOV
CUI: RO10376216 J23/41/07.01.2010
Cont: RO84 RNCB 0086 0046 7028 0001, BCR Sucursala Grivita
Cont: RO95TREZ4215069XXX005180 Trezoreria Operativa Ilfov
 
Toate drepturile rezervate TERRAGAZ CONSTRUCT