inchirieri utilaje terragaz
iso terragaz        
HOMEDESPRE NOIAUTORIZATIIPROIECTE REALIZATEPORTOFOLIUCARIERECONTACT

12 ani de experienta

Dispunem de experienta necesara derularii oricaror proiecte de constructii civile sau industriale, indiferent de complexitatea lor.

Tehnologii moderne

Construim cu tehnici de lucru moderne, aliniate la standardele de calitate cele mai ridicate.

Utilaje performante

Ne bazam intreaga activitate pe utilaje de lucru performante, moderne, care optimizeaza procesele si timpii de lucru.

Autorizatii si atestari

Management integrat Calitate/Mediu/ Securitate si Sanatate in Munca conform standardelor ISO, ISCIR, ANRGN.
 

Marirea lucrabilitatii betonului

Calitatea betonului este invers proportionala cu dificultatea punerii in opera a acestuia si cu producearea lui. Rezistenta la compresiune si implicit compactitatea betonului sunt relevate pentru a defini marca betonului.
Compactitatea betonului este data de raportul apa/ciment folosit. In vederea obtinerii unei marci bune de beton si unei compactitati mari este nevoie de un raport optim de apa/ciment si de alegerea unor agregate potrivite (forma, granulometrie). Este bine de stiut ca reducerea cantitatii de apa are reactia producerii unei vascozitati mari si ca atare a unei lucrabilitati reduse.
Acestea sunt motive datorita carora apar dificultati in ceea ce priveste exceutia, turnarea si compactarea betonului. Pentru a se evita acest lucru este nevoie sa se utilizeze aditivi plastifiati.
Acest tip de aditivi reactioneaza asupra compozitiei betonului, marindu-i lucrabilitatea dar pastrandu-i caracteristicile de rezistenta.
Folosirea aditivului sporeste mobilitatea, reduce vascozitatea si permite reducearea raportului apa/ciment in conditia imbunatatirii compactarii betonului si maririi resistentei la factorii mecanici.
Acesti aditivi plastifiati sunt de doua feluri: aditivi dispersati si aditivi antrenori de aer. Puteti utiliza ca aditivi dispersati – sarurile de calciu ale acizilor lignosulfurici iar ca plastifiant naftalenformaldehida sulfonata.
Pentru a avea un efect dorit, trebuie sa se aiba in vedere atat compozitia cimentului mixt (natura si proportia adaosului la macinare), cat si proportia de ciment din beton.
Folosirea unui aditiv antrenor de aer are efectul de a dispersa uniform in masa materialului, bule de aer care au rolul de a crea un efect antisegregare si antimustire a betonului, oferindu-i o lucrabilitate sporita, ameliorare a etanseitatii si sporirea rezistentei la inghet.
Aditivii antrenori de aer se utilizeaza in special in constructia de sosele de beton, piste de aeroporturi, parcari, etc.
In situatia betoanelor plastice (cu lucrabilitate L5), s-a ajuns la concluzia ca aditivii de naftalenformaldehida sulfonata in proportie de 0,6% si in conditiile unui raport optim de apa/ciment, permit reducerea dozei de ciment cu aproape 25%, fara a afecta in vreun fel rezistenta la compresiune a acetora.
 
 
Constructii civile si industriale
Inchirieri utilaje
Producere, transport, turnare beton
Beton B200, Betoane B250, Betoane B300, Beton B350, Beton B400, Beton B450, Beton Pompabil, Beton stabilizat cu ciment 4, Beton stabilizat cu ciment 6, Sapa Constructii 0-3-1, Sapa Constructii 0-7-2, Realizare beton, Transport beton, Consultanta beton, Statii beton, Betonul - material de constructie, Marirea lucrabilitatii betonului, Statii de beton ecologice, Intarzierea de priza, Protejarea armaturilor, Fierarul betonist
Excavari & Agregate
Instalatii electrice
Instalatii termice, climatizare, sanitare
Productie tamplarie PVC si aluminiu
Informatii suplimentare
Daca doriti informatii suplimentare despre serviciile Terra Gaz Construct ne puteti apela la telefonul 031.71.71.711 sau puteti completa formularul de contact de mai jos.


Nume: *
Email: *
Telefon: *
Mesaj: *
Test spam
Clic pentru cod nou
*camp obligatoriu

  
 

Noutati

Responsabilitate sociala

Proiecte TerraGaz finalizate sau in desfasurare

Articole

Criza din constructii pe santierele din Militari

In cartierul Militari doar pe unul din cele 4 santiere se mai lucreaza si asta din cauza crizei din constructii.  La inceputul anului 2008 era... [citeste tot]

Amenzile pentru constructii ilegale majorate la 3.000 lei/mp

O sanctiune asemanatoare i se aplica si functionarului care elibereaza autorizatia de constructie ilegala. Inca de anul trecut a fost initiata o pr... [citeste tot]

Parteneri

 
 

Inchirieri utilaje

Turnare Beton

Excavari & Agregate

Contact

 
TELEFON: 031.71.71.711
FAX: 031.71.71.715
Sediul social: Oras Otopeni, Str. Ion Mihalache Nr.3, Judetul ILFOV
CUI: RO10376216 J23/41/07.01.2010
Cont: RO84 RNCB 0086 0046 7028 0001, BCR Sucursala Grivita
Cont: RO95TREZ4215069XXX005180 Trezoreria Operativa Ilfov
 
Toate drepturile rezervate TERRAGAZ CONSTRUCT