inchirieri utilaje terragaz
iso terragaz        
HOMEDESPRE NOIAUTORIZATIIPROIECTE REALIZATEPORTOFOLIUCARIERECONTACT

12 ani de experienta

Dispunem de experienta necesara derularii oricaror proiecte de constructii civile sau industriale, indiferent de complexitatea lor.

Tehnologii moderne

Construim cu tehnici de lucru moderne, aliniate la standardele de calitate cele mai ridicate.

Utilaje performante

Ne bazam intreaga activitate pe utilaje de lucru performante, moderne, care optimizeaza procesele si timpii de lucru.

Autorizatii si atestari

Management integrat Calitate/Mediu/ Securitate si Sanatate in Munca conform standardelor ISO, ISCIR, ANRGN.
 

Fierarul betonist

Unul dintre cei mai importanti oameni in realizarea unei constructii de casa este fierarul betonist. Rolul fierarului betonist este foarte importanta in construierea oricarei case iar aparitia lui se leaga de aparitia betonului armat.
Acesta trebuie sa fie pe santier din momentul inceperii constructiilor. Activitatea lui se leaga foarte mult de realizarea structurii de rezistenta a unei locuinte, lucru care este extrem de important.
In primul rand ca recomandam ca orice casa sa fie realizata dupa un proiect tehnic care va cuprinde planul de armare a structurii casei. In acest plan trebuie sa se gaseasca toate barele ce intra in structura de rezistenta a unei case.
Prezentarea lor se face in functie de lungime, forma si diametrele necesare. Toate acestea sunt extrem de importante deoarece in acest fel se va face sustinerea viitoarei case.
Proiectele tehnice sunt cele care cuprind schite pe care numai un fierar betonist experimentat le poate citi pentru a le pune in practica.
Pregatirea armaturii este foarte importanta pentru operatiunea de turnare a betonului. Munca unui fierar betonist este importanta pentru el este cel care taie si pregateste toate barele venite pe santier. Aceste bare nu vin de-a gata pregatite pe santier si de aceea ele necesita o pregatire si adaptare la proiectul tehnic al casei dumneavoastra. Acest lucruse realizeaza decat de un mester fierar betonist cu experienta.
Va recomandam realizarea constructiei dupa un proiect tehnic pentru a evita eventuale probeleme aparute. Urmand indicatiile proiectului tehnic, mesterul betonist va sti cum sa realizeze armatura iar constructia dumneavoastra va avea o stabilitate garantata.
Pentru o constructie pe doua niveluri, stalpii de rezistenta pentru primul nivel sunt extrem de importanti, avand rolul de sustinere a intregii constructii (deci si a nivelului 2). Stalpii de rezistenta se ridica numai dupa realizarea unei fundatii.
Pentru o lucrare trainica exista anumite reguli de realizare a armaturii. Mustatiile unei fundatii trebuie sa se prinda de barele ce armeaza stalpii de sustinere si mustatiile de armatura ale unui stalp trebuie sa formeze un element de rezistenta continuu cu barele planseului.
Legarea armaturilor verticale se realizeaza de catre un fierar betonist prin niste agrafe. Realizarea armaturii ocupa un loc primordial in succesul constructiei unei cladiri si de aici si rolul extrem de mare al acestui mester fierar betonist.
 
 
Constructii civile si industriale
Inchirieri utilaje
Producere, transport, turnare beton
Beton B200, Betoane B250, Betoane B300, Beton B350, Beton B400, Beton B450, Beton Pompabil, Beton stabilizat cu ciment 4, Beton stabilizat cu ciment 6, Sapa Constructii 0-3-1, Sapa Constructii 0-7-2, Realizare beton, Transport beton, Consultanta beton, Statii beton, Betonul - material de constructie, Marirea lucrabilitatii betonului, Statii de beton ecologice, Intarzierea de priza, Protejarea armaturilor, Fierarul betonist
Excavari & Agregate
Instalatii electrice
Instalatii termice, climatizare, sanitare
Productie tamplarie PVC si aluminiu
Informatii suplimentare
Daca doriti informatii suplimentare despre serviciile Terra Gaz Construct ne puteti apela la telefonul 031.71.71.711 sau puteti completa formularul de contact de mai jos.


Nume: *
Email: *
Telefon: *
Mesaj: *
Test spam
Clic pentru cod nou
*camp obligatoriu

  
 

Noutati

Responsabilitate sociala

Proiecte TerraGaz finalizate sau in desfasurare

Articole

Criza din constructii pe santierele din Militari

In cartierul Militari doar pe unul din cele 4 santiere se mai lucreaza si asta din cauza crizei din constructii.  La inceputul anului 2008 era... [citeste tot]

Amenzile pentru constructii ilegale majorate la 3.000 lei/mp

O sanctiune asemanatoare i se aplica si functionarului care elibereaza autorizatia de constructie ilegala. Inca de anul trecut a fost initiata o pr... [citeste tot]

Parteneri

 
 

Inchirieri utilaje

Turnare Beton

Excavari & Agregate

Contact

 
TELEFON: 031.71.71.711
FAX: 031.71.71.715
Sediul social: Oras Otopeni, Str. Ion Mihalache Nr.3, Judetul ILFOV
CUI: RO10376216 J23/41/07.01.2010
Cont: RO84 RNCB 0086 0046 7028 0001, BCR Sucursala Grivita
Cont: RO95TREZ4215069XXX005180 Trezoreria Operativa Ilfov
 
Toate drepturile rezervate TERRAGAZ CONSTRUCT