inchirieri utilaje terragaz
iso terragaz        
HOMEDESPRE NOIAUTORIZATIIPROIECTE REALIZATEPORTOFOLIUCARIERECONTACT

12 ani de experienta

Dispunem de experienta necesara derularii oricaror proiecte de constructii civile sau industriale, indiferent de complexitatea lor.

Tehnologii moderne

Construim cu tehnici de lucru moderne, aliniate la standardele de calitate cele mai ridicate.

Utilaje performante

Ne bazam intreaga activitate pe utilaje de lucru performante, moderne, care optimizeaza procesele si timpii de lucru.

Autorizatii si atestari

Management integrat Calitate/Mediu/ Securitate si Sanatate in Munca conform standardelor ISO, ISCIR, ANRGN.
 

Betonul - material de constructie

Betonul a devenit unul dintre cele mai importante materiale de constructii, datorita modalitatilor usoare de obtinere. Betonul este un produs artificial cu un aspect conglomerat, obtinut in urma intaririi omogenizate a unor amestecuri cum este apa, pietrisul, nisipul si cimentul si alti aditivi.
Acest amestec de liant cu apa formeaza o pasta care se intareste datorita actiunii unor factori fizico-chimici, transformandu-se intr-o substanta solida ce leaga intre ele granulele de agregat. Betonul are un caracter monolitic, rezistent la compresiune, impermeabil, dur, rezistent la foc.
Ca urmare a unor studii s-a demonstrat ca betonul clasic sub actiunea unor agenti externi este destul de vulnerabil. Ca urmare a acestui fapt se realizeaza corectarea acestui neajuns prin intermediul unor tratamente cu aditivi. Acesti aditivi au menirea de a modifica caracteristicile betonului si de-a elimina efectele distructive ale factorilor externi, in conditiile in care calitatile betonului raman neschimbate sau chiar se imbunatatesc.
In ultimul timp betonul obisnuit nu mai este suficient pentru conditiile de lucru dificile ( temperatura, viteza de intarire, rezistenta la medii agresive etc.). Prin intermediul aditivilor introdusi in compozitia betonului in cantitati mici se realizeaza accelerarea sau incetinirea procesului de intarire a betonului, imbunatatind destul de mult lucrabilitatea acestuia, sporind rezistenta la inghet si la actiunea agresiva a factorilor chimici ai solului sau mediului ambiant. Pentru a nu compromite calitatea betonului, dozajul de aditivi trebuie sa fie respectat dupa anumite retete. Avand in vedere efectul deosebit de benefic al folosirii aditivilor in compozitia betoanelor, piata de aditivi este in continua crestere.
 
 
Constructii civile si industriale
Inchirieri utilaje
Producere, transport, turnare beton
Beton B200, Betoane B250, Betoane B300, Beton B350, Beton B400, Beton B450, Beton Pompabil, Beton stabilizat cu ciment 4, Beton stabilizat cu ciment 6, Sapa Constructii 0-3-1, Sapa Constructii 0-7-2, Realizare beton, Transport beton, Consultanta beton, Statii beton, Betonul - material de constructie, Marirea lucrabilitatii betonului, Statii de beton ecologice, Intarzierea de priza, Protejarea armaturilor, Fierarul betonist
Excavari & Agregate
Instalatii electrice
Instalatii termice, climatizare, sanitare
Productie tamplarie PVC si aluminiu
Informatii suplimentare
Daca doriti informatii suplimentare despre serviciile Terra Gaz Construct ne puteti apela la telefonul 031.71.71.711 sau puteti completa formularul de contact de mai jos.


Nume: *
Email: *
Telefon: *
Mesaj: *
Test spam
Clic pentru cod nou
*camp obligatoriu

  
 

Noutati

Responsabilitate sociala

Proiecte TerraGaz finalizate sau in desfasurare

Articole

Criza din constructii pe santierele din Militari

In cartierul Militari doar pe unul din cele 4 santiere se mai lucreaza si asta din cauza crizei din constructii.  La inceputul anului 2008 era... [citeste tot]

Amenzile pentru constructii ilegale majorate la 3.000 lei/mp

O sanctiune asemanatoare i se aplica si functionarului care elibereaza autorizatia de constructie ilegala. Inca de anul trecut a fost initiata o pr... [citeste tot]

Parteneri

 
 

Inchirieri utilaje

Turnare Beton

Excavari & Agregate

Contact

 
TELEFON: 031.71.71.711
FAX: 031.71.71.715
Sediul social: Oras Otopeni, Str. Ion Mihalache Nr.3, Judetul ILFOV
CUI: RO10376216 J23/41/07.01.2010
Cont: RO84 RNCB 0086 0046 7028 0001, BCR Sucursala Grivita
Cont: RO95TREZ4215069XXX005180 Trezoreria Operativa Ilfov
 
Toate drepturile rezervate TERRAGAZ CONSTRUCT